Cantik bersama Mary Kay,product set yang saya guna

20140824_125033[1]

ok! kisahnya saya guna Mary Kay bila kulit muka saya  mula megelupas, saya cuba berbagai produk termasukla produk jenama Bio Essence, mkin mengelupas nampaknya. Sangat sedih tambah lagi kerja saya ni memang kena jumpa orang selalu. saya selalu guna moisturizer dalam kuantiti yang banyak untuk menyembunyikan kulit mengelupas itu.

Akhirnya kawan saya suggest Mary Kay, lepas tu jumpa Mary Kay beauty consultant, yang bagusnya tentang Mary Kay ni, mereka sediakan ada beauty consultant sebab Mary Kay ada banyak type produk jadi beauty consultant ni la yang akan suggest yang mana sesuai untuk kita.

Jadi mereka kata, saya tiada masalah kulit sebenarnya ,cuma salah guna produk jadi mereka suggest saya guna Botanica nombor 2 untuk normal skin.

Perubahan pada muka selepas pakai set atas  buka cepat kena tunggu dalam masa sebulan dua, beauty consutant kata Mary Kay produk Mary Kay diperbuat daripada etract acid buah buahan sebab itu effect dia lambat sikit kerana ia perlu rawat dan buang bahan2 kimia dari produk dulu.Kebnyakan produk yang memberi kesan yang sangat cepat, selalunya mengandungi bahan kimia yang sangat banyak dan boleh membahayakan kesihatan  kulit anda.

Setelah lama pakai saya sangat puas hati dengan kulit muka saya, mengelupas sudah kurang, kulit saya rasa ringan dan fresh. minyak pun dah kurang. disebabkan perubahan saya ramai la pulak yang tanya pakai produk apa.

Disebabkan inilah saya decide nak jadi Mary Kay Beauty Consultant, sebab saya sangat percayakan produk ini. kalau ada yang berminat bolehlah call saya di 010 2671720.

Satu je peringatan saya kepada semua wanita kat luar sana. jangan MALAS jaga kulit kita. kalau malas yang cantik semula jjadipun bleh jadi x macam  cantik, sebab malas.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s